O NAMA

IPP d.o.o. | Arihtektonski studio

Ko smo mi?

Privatno preduzeće "IPP" Banja Luka formirano je 21. februara 1989. Godine kao samostalni projektni biro čija djelatnost je projektovanje, inženjering, izrada enterijera, nadzor i konsalting.

Arhitektonski studio IPP d.o.o. je u proteklih više od 30 godina radio i učestvovao na izradi projektne dokumentacije velikog broja objekata različte namjene, kao što su javni, kulturni, poslovni, industrijski, stambeni, administrativni centri, zdravstvene ustanove, stambeno-poslovni objekti, proizvodni pogoni, skladišta itd.

Posebno možemo izdvojiti izradu tehničke dokumentacije za Zgradu Vlade RS, Ministarstva RS, Radio-televizija RS, Poslovni objekat Integra itd. Time se firma IPP d.o.o. izdvojila na tržištu RS/BiH, kao prepoznatljivo ime i siguran partner. Bogata referenc lista projektovanih i izvedenih objekta ukazuje da je projektna dokumentacija izrađena na visokom nivou stručnosti i u zadatim vremenskim rokovima. Izvršene revizije i kontrole, te sami izgrađeni objekti potvrđuju kvalitet rada, kojim se gradi tri decenije dugo povjerenje sa klijentima.

Stručni tim IPP d.o.o. zajedno sa saradnicima, spojem iskustva i mladosti, te provjerenih pravila projektovanja i otvorenosti za nove vidove saradnje dovodi do željenih rezultata.